Top 5 Best Medium Sized Festival
Minimale leeftijd 18+

Haghorst - Noord-Brabant (NL)

 • 13:30 - 23:00
 • Show start @ 14:00
 • Poorten open @ 13:30

Het Stuiterbal is één van de grootste carnavalsfeesten in Noord-Brabant. Alle stages zijn in een tent. Zak eens lekker door!

Sint Josephstraat 19, 5089NK, Haghorst
Nederland

Bereikbaarheid

Parkeren

Parkeren Emmerseweg 16a, Haghorst
Kiss & Ride De Haan, Haghorst
Taxi's
De Haan, Haghorst
Bussen Witvenstraat, Haghorst
Wagens Wilhelminadijk 7, Haghorst

Volg bij benadering van het festivalterrein de gele verkeersborden met Het Stuiterbal.

Faciliteiten

 • Kluisjes

  Er zijn kluisjes te huur om persoonlijke spullen zoals een extra carnavalsoutfit of tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

 • EHBO

  Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festival. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO.

 • Toiletten

  Er zijn gratis toiletten en plekken om je handen te wassen aanwezig. Wildplassen is niet toegestaan.

 • Eten

  Er is een groot aanbod aan eten verkrijgbaar op Het Stuiterbal. Zorg voor een goede bodem of neem een lekkere hap tussen door.

 • Munten pinnen

  Je kunt munten pinnen op Het Stuiterbal. Geld pinnen is niet mogelijk op het terrein. Dus neem vooral wat cash mee voor het geval je pinpas ermee ophoudt.

 • Alle stages in tenten

  Bij alle stages sta je droog. Zelfs de mainstage is overdekt met de wagens in de tent. Het is wel verstandig om iets warms mee te nemen voor als je 's avonds naar huis gaat of even hopt tussen de stages. Het koelt in deze tijd van het jaar erg snel af.

Wagens

Schrijf je in met je carnavalsgroep/wagen voor Het Stuiterbal 2018, reserveer je kaarten en parkeer je wagen bij het terrein.

Carnavalswagens mogen alleen rondrijden als ze deelnemen aan een evenement als Het Stuiterbal. Alle wagens die Het Stuiterbal bezoeken worden door ons aangemeld bij de gemeente, hierdoor hebben ze toestemming om naar Het Stuiterbal toe en terug rijden.

Stuiterbussen

Om Haghorst beter bereikbaar te maken zijn er busreizen beschikbaar. Vanuit verschillende plaatsen in Noord-Brabant vertrekken deze bussen op carnavalsmaandag richting Het Stuiterbal. Afhankelijk van het animo vanuit de verschillende plaatsen wordt de route aangepast.


Wil jij dit jaar vanuit jouw regio richting Het Stuiterbal? Neem dan contact op met de officiële travelpartner uit jouw regio.

Veel gestelde vragen

Ja, er zijn kluisjes aanwezig.
Ja, volg de borden.
Nee, er is géén pinautomaat op het terrein. Er is wel een mogelijkheid om munten te pinnen.
Neem contact op met Paylogic.  Zij sturen je een nieuw kaartje.
Dat kan via vrijwilligers. Je ontvangt dan een extra entreebewijs.
Door Het Stuiterbal te bezoeken met je wagen en te laten zien dat jullie de dikste wagen hebben.
Ja, het is slim om tijdens Het Stuiterbal oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen. Oordoppen zijn te koop bij de merchandise.
Ja, het is geen probleem als je medicijnen meeneemt die je nodig hebt, mits je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.