Nieuws

Check it out

Laatste info

  • 20-02-17

Bereid je voor om te gaan hossen & stuiteren en lees hier alle info die je moet weten.

Praktische info
Adres
Pastoor Jurriënsstraat 14, 5089NK, Haghorst
Nederland

Openingstijden
Om 13:30 openen de deuren van Het Stuiterbal. Het programma start om 14:00 en we gaan door tot 22:00.

Kaarten
Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.hetstuiterbal.nl/kaarten. Op = Op.

ALLE STAGES IN TENTEN
Bij alle stages sta je droog in een tent. Zelfs de Mainstage is overdekt met de wagens in de tent. Het is wel verstandig om iets warms mee te nemen voor als je 's avonds naar huis gaat of even hopt tussen de stages. Het koelt in deze tijd van het jaar erg snel af.

Reisinformatie
Busvervoer (o.a. station Tilburg)
Om Haghorst beter bereikbaar te maken zijn er busreizen beschikbaar. Vanuit verschillende plaatsen in Noord-Brabant vertrekken deze bussen richting Het Stuiterbal. YourTravelCoach heeft een busreis beschikbaar vanaf Station Tilburg zodat je ook met de trein kunt reizen. Boek je busreis bij een van onze travelpartners:
West-Brabant - The Party Express: http://www.thepartyexpress.nl/winkel/27-02-2017-het-stuiterbal-2017/
Oost-Brabant - Your Travel Coach: http://www.yourtravelcoach.nl/?p=5113

Bus-organisatoren
Volg de borden.
Parkeren: Witvenstraat, Haghorst
Organiseer jij een busreis naar Het Stuiterbal? En heb je de bus nog niet aangemeld? Stuur dan snel een e-mail naar inschrijven@hetstuiterbal.nl, zodat je de juiste route-instructies krijgt met uit- en opstapplaatsen.

Let op!
Er is geen openbaar vervoer mogelijk vanuit Haghorst.

Auto en parkeren
Volg de borden.
Parkeren: Emmerseweg 16a, Haghorst
Kiss & Ride/Taxi: De Haan, Haghorst

Wagens
Volg de borden.
Parkeren: Wilhelminadijk 7, Haghorst

Overige info
Timetable
Plannen met carnaval is lastig. Toch kun je hier de tijdsindeling bekijken zodat je weet wanneer je de polonaise in moet starten om naar een andere tent te hossen.

Legitimatie
De minimumleeftijd voor Het Stuiterbal is 18 jaar. Voorkom teleurstelling en zorg dat je een geldige legitimatie bij je hebt. Zonder legitimatie kom je er niet in en een kopie is niet geldig.

Pas op voor polonaises
Ze zijn overal. Een hand op de schouder en gaan met die banaan.

Oordoppen
Het is slim om tijdens Het Stuiterbal oordoppen te dragen. De muziek is een belangrijk onderdeel van ons festival. "Die bass moet je niet horen, maar moet je voelen". Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen. Oordoppen zijn te koop bij de merchandise.

Munten pinnen
Je kunt munten pinnen op Het Stuiterbal. Geld pinnen is niet mogelijk op het terrein. Dus neem vooral wat cash mee voor het geval je pinpas ermee ophoudt.

Kluisjes
Er zijn kluisjes te huur om persoonlijke spullen zoals een extra carnavalsoutfit of tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

EHBO
Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festival. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO.

Toiletten
Er zijn gratis toiletten en plekken om je handen te wassen aanwezig. Wildplassen is niet toegestaan.

Eten
Er is een groot aanbod aan eten verkrijgbaar op Het Stuiterbal. Zorg voor een goede bodem of neem een lekkere hap tussen door.

Sigaretten
Er zijn sigaretten te koop bij de merchandise.

Social Media
We vinden het leuk om al je foto's te zien dus plaats ze op Twitter, Instagram of Facebook en vergeet niet de hashtag #HetStuiterbal te gebruiken! Meld je aan bij het Facebook event en nodig je vrienden uit.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Spotify
Soundcloud